Τελευταία προηγούμενη Εκδηλώσεις

BUENAVENTURA

ΕΛΕΙΟΣ ΠΡΟΝΝΟΙ, ΣΚΑΛΑ στην Κεντρική πλατεία

Το «Grupo BUENAVENTURA» είναι ένα πλήρες μουσικό σχήμα με χαρακτηριστικό την αγάπη για τη μουσική και ιδιαίτερα τη latin. Η μουσική βραδιά θα περιλαμβάνει κυρίως ισπανόφωνα μουσικά κομμάτια, κάποια πασίγνωστα και άλλα λιγότερο γνωστά, σε λατινοαμερι- κάνικους ρυθμούς καθώς και κάποια ελληνικά κομμάτια σε λάτιν ρυθμούς, ιδιαίτερα αγαπητά στο ευρύ κοινό.

Free

«7ος Δρόμος Θηναίας Γης»

ΘΗΝΙΑ, ΑΓΚΩΝΑΣ

«7ος Δρόμος Θηναίας Γης» 7.1χλμ με παράλληλους αγώνες διελκυστίνδας παιδικούς αγώνες & πλούσιο μπουφέ. Ο αγώνας αυτός διεξάγεται μεταξύ των δυο Εκκλησιών της Παναγίας του Αγκώνα και των Καρδακάτων. Εγγραφές στην Εκκλησία του Αγκώνα, για όλους τους συμμετέχοντες και όλα τα αγωνίσματα από τις 18.00-19.00. Ώρα έναρξης δρόμων 19.30.

Free

«Grupo BUENAVENTURA»

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ στην πλατεία Καμπάνας

Το «Grupo BUENAVENTURA» είναι ένα πλήρες μουσικό σχήμα με χαρακτηριστικό την αγάπη για τη μουσική και ιδιαίτερα τη latin. Η μουσική βραδιά θα περιλαμβάνει κυρίως ισπανόφωνα μουσικά κομμάτια, κάποια πασίγνωστα και άλλα λιγότερο γνωστά, σε λατινοαμερικάνικους ρυθμούς καθώς και κάποια ελληνικά κομμάτια σε λάτιν ρυθμούς, ιδιαίτερα αγαπητά στο ευρύ κοινό - διασκευές.

Free