Ο αλιευτικός τουρισμός: η νέα τάση στις οικογενειακές/ομαδικές εμπειρίες στην Κεφαλονιά.

Η νέα τάση στις οικογενειακές/ομαδικές δραστηριότητες είναι ο αλιευτικός τουρισμός και διοργανώνεται στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς, στα νερά του Ιονίου!

Είναι κομμάτι της βιώσιμης αλιείας και της γαλάζιας οικονομίας! Συνδυάζει το πάθος για το ψάρεμα, τη θάλασσα, τη φύση και το καλό φαγητό.

Η αίσθηση ελευθερίας που αποκομίζεις από τη θαλασσινή αύρα, όταν είσαι στο σκάφος είναι μοναδική!

Έχει δράση? Βεβαίως, αφού το άγχος, η προσπάθεια και η προσδοκία του «καλού αλιεύματος» βιώνεται κατα τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ο αλιευτικός τουρισμός είναι η κατάλληλη δραστηριότητα για όλους.

Είναι μια πολύπλευρη εμπειρία, ψυχαγωγική και εκπαιδευτική, που λαμβάνει χώρα σε ένα ήρεμο, φυσικό περιβάλλον γεμάτο ομορφιές. Κανείς δεν αποκλείεται από αυτή τη δραστηριότητα! Όλοι όσοι έχουν θετική διάθεση και αγάπη για τη φύση αξίζει πραγματικά να απολαύσουν αυτό το προνόμιο. Είτε:

  • Οικογένεις: αφού είναι μια πολύ διασκεδαστική και εκπαιδευτική δραστηριότητα για όλα τα μέλη όλων των ηλικιών.
  • Ζευγάρια: που αγαπούν τη θάλασσα, τον ήλιο και το καλό φαγητό!
  • Μεμονωμένοι και ανεξάρτητοι ταξιδιώτες: που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ψαρέματος στα πιο όμορφα και καθαρά νερά του Ιονίου.

 

Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που σου προσφέρει μια οικεία ηρεμία. Κάθε ψαράς έχει πειθαρχία, οργάνωση, ευθύνη και κυρίως σεβασμό στη φύση. Αυτή η δραστηριότητα καταφέρνει να δώσει ένα ευχάριστο διάλειμμα στο μυαλό των επισκεπτών, να τους προσφέρει τις βασικές γνώσεις για το ψάρεμα και τελικά να σχηματίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στα πρόσωπα κάθε επισκέπτη! 

Η Κεφαλονιά είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, με απίστευτες φυσικές ομορφιές και καταγάλανα νερά την όποια μπορείτε να την χαρείτε ακόμα παραπάνω αν επιλέξετε την δραστηριότητα του αλιευτικού τουρισμού.

Είστε έτοιμοι να απολαύσετε αυτά τα ταξίδια στα καταγάλανα νερά του Ιονίου;

0 Reviews

Write a Review