Παραλία Άμμες

Η παραλία Άμμες βρίσκεται στο χωριό Σβορωνάτα. Είναι πολύ κοντά στo τουριστικό θέρετρο Λάσση και το Αργοστόλι. Η μικρή αμμώδης παραλία με τα κρυστάλλινα ρηχά νερά είναι δημοφιλής στην Κεφαλονιά και προτιμάται από πολλούς ντόπιους και αλλοδαπούς επισκέπτες. Η ηρεμία των νερών την καθιστούν ιδανικό μέρος για οικογένειες με παιδιά.

Λόγω της θέσης της κοντά στο αεροδρόμιο, σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη θεαματική απογείωση και προσγείωση των αεροπλάνων, ενώ απολαμβάνετε το μπάνιο σας.

Η παραλία Άμμες είναι καλά οργανωμένη και διαθέτει ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνα και ντους. Κοντά στην περιοχή μπορείτε να βρείτε εστιατόρια και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/ ξενοδοχεία για τη διαμονή σας.

Η περιοχή της Λειβαθούς βρίσκεται στα νότια του Αργοστολίου. Η περιοχή δεν απέχει πολύ από το αεροδρόμιο και προσφέρει πολλά αξιοθέατα όπως το κάστρο St. Georges στην κορυφή του λόφου με το χωριό Κάστρο και το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα. Η περιοχή της Λειβαθούς διαθέτει επίσης μερικές από τις ομορφότερες παραλίες σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα, το Αργοστόλι.

Κοντινές παραλίες είναι η Άβυθος,  ο Άη Χέλης και ο Λουρδάς.

0 Reviews

Write a Review