Παραλία Έμπλυση

Πολύ κοντά στο Φισκάρδο, η παραλία Έμπλυση αξίζει σίγουρα την επίσκεψή σας. Ένας εκπληκτικός κόλπος και υπέροχα κρυστάλλινα νερά συνθέτουν το σκηνικό.

Μπορείτε να φτάσετε στην παραλία με τα πόδια, με αυτοκίνητο ή με ταξί από το Φισκάρδο. Το περπάτημα ως την Έμπλυση θα σας πάρει περίπου 40 λεπτά. Η διαδρομή δεν είναι εύκολη γιατί είναι κυρίως ανηφορική και στις δύο πλευρές της διαδρομής.

Τα λευκά επίπεδα βότσαλα μπορεί να κάνουν την είσοδο στη θάλασσα λίγο δύσκολη, αλλά τα καταγάλανα νερά σίγουρα θα σας ανταμείψουν. Προτείνουμε να έχετε μαζί σας εξοπλισμό για κολύμβηση με αναπνευστήρα, καθώς ο υπέροχος βυθός γύρω από τα βράχια θα σας σαγηνεύσει!

Ενώ υπάρχει καντίνα στην παραλία, να θυμάστε ότι η Έμπλυση δεν είναι οργανωμένη παραλία συνολικά, οπότε ίσως είναι καλή ιδέα να έχετε μαζί σας σνακ και νερό.

Σε τυπικές καιρικές συνθήκες, ο κόλπος είναι προστατευμένος και ασφαλής για τα παιδιά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι μπορεί να φυσάει αρκετά.

Τα επίπεδα βράχια και στις δύο πλευρές του κόλπου είναι επίσης ιδανικά για ηλιοθεραπεία, μερικές φορές ακόμη πιο άνετα από την παραλία!

0 Reviews

Write a Review