Ποδηλασία

Η ποδηλασία στην Κεφαλονιά σε συναρπάζει ανεπιφύλακτα, καθώς το νησί έχει πολλές ομορφιές να σου προσφέρει. Από τις αρχές Απριλίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η ποδηλασία είναι ο ιδανικός τρόπος για να μετακινηθείτε από τον ένα τόπο στον άλλο. Την άνοιξη ο καιρός είναι ιδανικός, ο ήλιος λάμπει και νιώθετε ήδη ζεστασιά, ενώ μπορείτε να μυρίσετε την αλμύρα της θάλασσας και τα φρεσκοπλυμένα ρούχα από τις μπουγάδες όταν περιηγείστε στα παραδοσιακά χωριά με ποδήλατο.

Ναι, η ποδηλασία στην Κεφαλονιά είναι μια μοναδική εμπειρία. Είτε κάνετε μια χαλαρή βόλτα με το ποδήλατο για να πιείτε έναν ωραίο καφέ στο Αργοστόλι είτε -για τους πιο φανατικούς του ποδηλάτου- διασχίζεται γρήγορα τα έντονα κατηφορικά δρομάκια. Αν ψάχνετε μια μεγαλύτερη πρόκληση, τολμήστε την εκπληκτική (κυριολεκτικά) ανάβαση στο ψηλότερο βουνό όλων των Ιονίων Νήσων, τον Αίνο (1.628μ.), που κόβει την ανάσα: Η Κεφαλονιά κυριολεκτικά μπορεί να προσφέρει τα πάντα στους λάτρεις της ποδηλασίας.

Στο νησί θα βρείτε επιχειρήσεις που ασχολούνται με την ποδηλασία, όπου μπορείτε να νοικιάσετε διάφορα είδη ποδηλάτων: e-bikes, fat bikes, ποδήλατα βουνού, ποδήλατα δρόμου και ποδήλατα πόλης. Υπάρχει μια μεγάλη ποδηλατική κοινότητα η οποία ανυπομονεί να σας συμβουλεύσει και να σας καθοδηγήσει να ανακαλύψετε τα κρυμμένα ποδηλατικά μυστικά της Κεφαλονιάς.  Μην ανησυχείτε, η ποδηλασία στην Κεφαλονιά είναι ασφαλής, επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κίνηση στους δρόμους, ειδικά κατά την αρχή και το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου.

Η Κεφαλονιά είναι ο νέος σας ποδηλατικός προορισμός που θα σας εκπλήξει αφάνταστα.

 

outdooractive platform - API Template

0 Reviews

Write a Review