Χωριό Σβορωνάτα

Στη νοτιοδυτική ακτή της Κεφαλονιάς και κοντά στο Αργοστόλι, το χωριό Σβορωνάτα βρίσκεται ανάμεσα στις εύφορες κοιλάδες και τους λόφους της περιοχής Λειβαθούς. Το χωριό έχει διατηρήσει μεγάλο μέρος της παλιάς γοητείας του  χάρη στα στενά ελικοειδή δρομάκια και τους πολύχρωμους κήπους. Υπάρχει πληθώρα από ενοικιαζόμενες επαύλεις με πισίνες για πολυτελείς διακοπές, που είναι διασκορπισμένες στα περίχωρα, περιτριγυρισμένες από εκτεταμένους ελαιώνες και κήπους.

Η τοποθεσία των Σβορωνάτων βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από το αεροδρόμιο. Οπότε, αν η διαμονή σας είναι στο χωριό, με το που φτάσετε στο νησί  και έχετε αφήσει τις βαλίτσες σας  μπορείτε να βρεθείτε στην παραλία σε χρόνο ρεκόρ.

Σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο θα βρείτε 3 αμμώδεις παραλίες: τις Άμμες, την Άβυθο και τον Άι Χέλη. Σε απόσταση 10 λεπτών βρίσκονται οι φανταστικές παραλίες της Λάσσης, όπως οι παραλίες Πλατύς Γιαλός και Μακρύς Γιαλός όπου θα βρείτε επίσης πολλές ταβέρνες και εστιατόρια με τη ζωντανή ατμόσφαιρα ενός τουριστικού θέρετρου.

Στα κοντινά γοητευτικά χωριά Σπαρτιά και Πεσάδα θα βρείτε επίσης πανέμορφους μικρούς κόλπους και παραλίες. Εκεί θα βρείτε ακόμα και μια «χωρίς παπούτσια» παραλία. Πράγματι, πρέπει να βγάλετε τα παπούτσια σας πριν μπείτε στην παραλία!

0 Reviews

Write a Review