Παραλία Αγία Κυριακή

Μόλις 18 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα του νησιού βρίσκεται η όμορφη παραλία της Αγίας Κυριακής. Η Αγία Κυριακή είναι μια αρκετά μεγάλη παραλία με καταγάλανα κρυστάλλινα νερά. Αν έχετε όρεξη να εξερευνήσετε τα κοντινά κολπάκια, νοικιάστε μία από τις πολλές ψαρόβαρκες που είναι διαθέσιμες. Προτείνουμε την κρουαζιέρα στις γειτονικές παραλίες, ειδικά στη μικρή και ήσυχη παραλία Βούτη και την Φτέρη.

Μπορείτε να πάτε στην παραλία μέσω Αγκώνα ή μέσω Ζόλα, ένα μικρό χωριό του δήμου Ληξουρίου. Στην παραλία διατίθενται ξαπλώστρες, καντίνα και θαλάσσια σπορ.

Οι επισκέπτες που αναζητούν απομόνωση και ηρεμία λατρεύουν την παραλία της Αγίας Κυριακής! Κοντά στην παραλία υπάρχουν πολλές επιλογές διαμονής, από ξενοδοχειακά θέρετρα και μπανγκαλόου έως ενοικιαζόμενα δωμάτια. Μετά το μπάνιο σας, καθίστε σε μία από τις πολλές ταβέρνες και απολαύστε νόστιμα φρέσκα θαλασσινά. Η παραλία της Αγίας Κυριακής είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους επισκέπτες που προτιμούν τις λιγότερο πολυσύχναστες παραλίες για τις διακοπές τους.

0 Reviews

Write a Review