Παραλία Πετανοί: το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της Κεφαλονιάς

Στη δυτική ακτή της Κεφαλονιάς, στη χερσόνησο της Παλικής, συναντήστε την αιθέρια παραλία Πετανοί, που ανταγωνίζεται ισότιμα το Μύρτο σε ομορφιά και ατμόσφαιρα.

Περιτριγυρισμένος από υδάτινες πηγές, αυτός ο θρυλικός κόλπος απαράμιλλης ομορφιάς σχηματίζει ένα εντυπωσιακό τοπίο με όλες τις αποχρώσεις του μπλε καθώς αναδύεται μπροστά σας, αγκαλιασμένο από βράχια με πλούσια βλάστηση. Το ελικοειδές μονοπάτι προς την παραλία προσφέρει θέα που κόβει την ανάσα προς το Ιόνιο Πέλαγος, ενώ η παραλία διαθέτει λευκά βότσαλα και εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς, φυσικά γλυπτά που ολοκληρώνουν το εξωτικό σκηνικό. Απολαύστε βουτιές στη θάλασσα από τους βραχώδεις σχηματισμούς, κάντε κολύμβηση με αναπνευστήρα ή καταδύσεις και θαυμάστε τον εντυπωσιακό βυθό στο μακρινό άκρο. Ωστόσο, αυτή η παραλία δέχεται ισχυρούς ανέμους που πραγματικά μαστιγώνουν τη θάλασσα και μπορεί να γίνει επικίνδυνη, έτσι δεν θα ταίριαζε σε οικογένειες με μικρά παιδιά ή είναι προτιμότερο να την επισκεφθείτε μια ήρεμη μέρα.

Η παραλία Πετανοί είναι πλήρως οργανωμένη με καντίνα, ξαπλώστρες και εστιατόρια, έτσι μπορείτε να περάσετε μια υπέροχη μέρα εδώ.

Μια συμβουλή από τους ντόπιους: Η θέα του ηλιοβασιλέματος από την παραλία Πετανοί απλά κόβει την ανάσα, δεν πρέπει να τη χάσετε!

0 Reviews

Write a Review